Praktijk

Afspraken maken:

Via het contactformulier, per mail of telefonisch kun je contact met me opnemen voor het beantwoorden van je vragen of het maken van een afspraak. Indien de telefoon staat doorgeschakeld naar het antwoordapparaat, spreek deze dan in met vermelding van je telefoonnummer, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Tarieven:
Een kennismakingsgesprek is gratis.

De kosten voor een individuele sessie haptotherapie bedragen € 85,- , een sessie duurt gemiddeld 60 min.
Voor haptotherapie is geen verwijzing nodig van je huisarts.

Vergoeding haptotherapie door zorgverzekeraars
Als GZ-Haptotherapeute ben ik (per 1 okt 2020) aangesloten bij de beroepsvereniging VVH. Dit betekent dat haptotherapie dan mogelijk gedeeltelijk vergoed wordt door zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering. Wil je zeker zijn dat je in aanmerking komt voor (gedeeltelijke)vergoeding neem dan eerst contact op met je zorgverzekeraar.

Het totale aantal benodigde sessies verschilt per persoon en hangt af van je hulpvraag. Je ontvangt na de sessie een factuur per e-mail. Deze dien je binnen 14 dagen na dagtekening volledig te voldoen. Het rekening nummer staat op de factuur. 

Als je verhindert ben laat dit dan z.s.m. weten. Afspraken annuleren of verzetten kan telefonisch of per e-mail. Afspraken die binnen 24 uur vóór de afgesproken datum en tijd worden afgezegd, verplaatst of, zonder bericht, niet worden nagekomen worden volledig in rekening gebracht.

Verslaglegging en informeren van derden:
In het kader van je behandeling ben ik verplicht een dossier bij te houden. Het dossier is nodig om de voortgang van het proces te kunnen bewaken en vast te leggen. In het dossier worden de volgende zaken opgenomen: basisgegevens (naam, adres enz.), verslag van de intake, eventueel verleende toestemming voor overleg met derden, achtergrond informatie, het behandelplan, de sessieverslagen, de reden van uitschrijving en de resultaten van de behandeling. Het betreft een digitaal dossier, welke is beveiligd volgens de geldende normen. Uiteraard is het dossier vertrouwelijk. Derden mogen je dossier niet inzien, tenzij je hier schriftelijke toestemming voor hebt gegeven. Natuurlijk kun je zelf je eigen dossier inzien, zie ook het privacy beleid.

Soms kan het, in het kader van je behandeling, wenselijk zijn overleg te plegen met derden (bijvoorbeeld huisarts of medebehandelaar) dit gebeurt dan uitsluitend in overleg met jou en met jouw schriftelijke toestemming. Zie ook het privacy beleid.

Klachten:
Klachten bespreek ik het liefst persoonlijk. We zoeken dan samen naar een passende oplossing. Toch kan het zo zijn dat je, na bespreking van een klacht, van mening blijft dat je klacht niet voldoende is behandeld. In dat geval kun je je per 1-10-2020 wenden tot de Vereniging van Haptotherapeuten.

VVH
Eerste Keucheniusstraat 35H 
1051 HP Amsterdam
020-4887116/ mail: info@haptotherapeuten-vvh.nl
www.haptotherapeuten-vvh.nl

 Algemene gegevens
KVK nummer : 75103788

AGB code praktijk: 90-068123
Persoonlijke AGB Code: 90-109116
Lidnummer VVH: 830 A

 Liane Besselink
 GZ-Haptotherapeute
Telefoonnummer: 06-11844389
info@haptotherapie-lianebesselink.nl