Wie ben ik? 

Mijn naam is Liane Besselink 

Ik heb in 1995 de opleiding tot verpleegkundige(HBO-V) afgerond . Sindsdien ben ik werkzaam als verpleegkundige. Eerst in de revalidatiezorg en vanaf 2000 in het ziekenhuis als kinderverpleegkundige. Al tijdens mijn opleiding ben ik aanraking gekomen met haptonomie en haptotherapie. Ik vond het zelf heel bijzonder om te ervaren hoe, oprechte aandacht en een aanraking op maat, zoveel verschil kan maken voor de patiënt én voor mij! De zorg wordt lichter, meer samen en leuker. 

Ik kreeg steeds meer de behoefte om me hierin verder te verdiepen. Dat inspireerde me om te starten met de met de 2 jarige basis opleiding haptonomie in Doorn. Dat smaakte naar nog meer verdieping en mogelijkheden zodat ik besloot om de post HBO opleiding tot haptotherapie bij Synergos te gaan volgen. Ik ben haptonomisch begeleider en sinds juni 2020 afgestudeerd als GZ-Haptotherapeute. Per 1 augustus 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is :

Praktisch, nuchter, betrokken en geduldig. Ik luister zorgvuldig naar je verhaal om zo samen met jou te kijken waar je hulpvraag ligt. Ik kan goed waarnemen en wat ik bij je zie aan je teruggeven. Soms direct, soms met humor maar altijd met oog voor jouw leerproces.

Ik word vaak geraakt door het doorzettingsvermogen en het lef dat mensen in zich hebben en laten zien in hun proces naar meer voelen en gebruik maken van de mogelijkheden (van hun lijf). Dit is ontzettend boeiend om te zien en geeft me veel voldoening. Daarom ondersteun ik je graag in dit proces.

 Algemene gegevens
KVK nummer : 75103788

AGB code praktijk: 90-068123
Persoonlijke AGB Code: 90-109116
Lidnummer VVH: 830 A

 Liane Besselink
 GZ-Haptotherapeute
Telefoonnummer: 06-11844389
info@haptotherapie-lianebesselink.nl